2016. 05. 14.

Never Let Me Go


Részlet a Hex Hall c. könyv kritikájából:

"Így, sorozatkezdésnek teljesen megvett, a szereplőket többnyire lehetett szeretni, a cselekmény jó volt, és fordulatokban gazdag, de erősen éreztem rajta, hogy ez még csak a kezdet, és az írónő tud, - és fog is még többet mutatni, így az utolsó pontomat a következő részeknek tartalékolom. "

Miért ajánlom?
Virág választékosan olvas, így mindenféle és fajta könyvekről találhatunk véleményt az oldalán. Bőven kifejti a véleményét az egyes művekkel kapcsolatban, nem csak a történetet meséli el. A bejegyzései segítenek, hogy eldönthesd, neked mennyire tetszene az adott könyv, így ennyiből le tudod szűrni, érdemes lenne-e megvenned. De ez nem csak egy blog az írónőnek. Virág feltárja előttünk a bakancslistáját is, ahol rengeteg érdekes és megmosolyogtató pont is található. És ha ez még nem lenne elég személyes, megkaptuk a idei Reading Challange pontjait is, benne a lány elolvasott könyveivel. 
Egyszóval egy nagyszerű blog, nem egyszer segített már nekem is a döntésképtelenségemben, csak annyit kívánok, hogy minél tovább vezesse! 



All the love xx
Barby

2 megjegyzés: