2016. 04. 20.

A szikra

Hello, sunshines!

Amint látjátok, megújúlt a kinézet, így sokkal letisztultabb, átláthatóbb. Friss menüpontok is vannak, illetve mobilbarát lett az oldal, remélem tetszik! Most pedig Lauren W. blogjáról hoztam egy ajánlót, jó olvasást!

Fülszöveg:
"Miután Glimmer Peterson megnyerte a 74. Éhezők Viadalát, gyász rátelepszik mindennapjaira, mivel szerelme, Marvel Brooker az Arénában végezte be. Glimmer saját magát hibáztatja, és azt kívánja bárcsak ő halt volna meg Marvel helyett. Feledni szeretne, ezt azonban nem teszik lehetővé a körülmények: vár rá a hosszadalmas és fájdalmas Győzelmi Körút, ahol szembe kell néznie a családokkal, akiknek a gyerekeivel talán ő végzett. Ráadásul a közelgő Nagy Mészárlás sem kecsegtet túl sok jóval. Glimmer öngyilkossági kísérletével elhintette a lázadás magvát Panem népe között. Meg tudja fékezni? Meg akarja egyáltalán, vagy a szikra lángra kap? Elveszíthet még egy embert aki fontos neki, vagy esetleg többet is?
Hölgyeim és uraim! Köszöntsék nagy 
tapssal a 74. Éhezők Viadalának bajnokát!"


 Miért ajánlom?
Mert a blog mind az Éhezők Viadala fanoknak, mind azoknak, akik nem ismerik, élményt nyújt. Más szemszögből meséli el, élvezhető, ráadásul először bemutatja a regény szerinti történetet, aztán az alternatív változatát is. Nagyon jól visszaadja a könyv hangulatát és stílusát, emellett pedig egy új oldalról közelítí meg az egészet, megmutatva, hogy a negatív karakterek se azok, akiknek látszanak. Mindenképp nézzetek be és ne feledjétek, soha ne hagyjon el benneteket a remény! 



Love, Lyla

2 megjegyzés:

  1. Kedves Lyla!
    Köszönöm, hogy kiraktátok a blogomat, igazán megtisztelő! :)
    Puszi, Lauren W.

    VálaszTörlés