2016. 04. 01.

Forever and Ever

Blog leírás:
"1. Évad: Az élet nem mindig a boldogságról szól, mások számára talán ismeretlen az az oldal ahol a mindennapok szenvedésből állnak. A történet egy árvaházban nevelkedett lányról íródik, aki mindennap a poklok éli meg. A szabadulás után új életet kezdeni? Vagy örökre kísérti a múltja?
2. Évad: Egy napon mindennek vége lett, Roxy elment. Azt hitte a két szerelmes, hogy örökre. Ha két ember szereti egymást, úgy is együtt lehetnek, hogy nem érzik egymást? Roxy próbál majd vigyázni Harryre, de a fiú bánatában ki tudja mikre lesz képes. Roxy hogyan tud majd segíteni neki, hogy a helyes útra térjen vissza? Egyáltalán lesz esélyük a viszontlátásra?"

Miért ajánlom?

Ha szeretnél egy Harry Styles fanfictiont olvasni, ami tele van csalódással, szerelemmel és bonyodalmakkal akkor ne habozz! A blog mellet szól még, hogy az írónője magával ragadóan fogalmaz, ez egy már befejezett blog, tehát nem kell hetente tűkön ülve várnod, hogy mikor érkezik az új része, valamint remek az alapötlet és tele van fordulatokkal a történet. Ne is várj tovább, menj és kezdd el olvasni!


Kisses xx
Charlotte

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy kikerült a blogom, ennyi év után is jó érzés látni azt, hogy kíváncsiak rá az emberek. :))
    xx, Szilvi

    VálaszTörlés