2016. 02. 10.

Nilla tollából

Sziasztok!
Most egy olyan blogról hoztam ajánlót, ahol Erika - ismertebb nevén: Nilla - nem csak egy, hanem már több befejezett történettel is bizonyított nekünk.


Kékszeműek fülszövege:
"Rea és Aidan szeme egyforma kék. Mindketten az Akadémia különleges, zárt világához tartoznak: Rea elsős és Aidan negyedikes. Ám egy nap az egész világuk felbolydul, félelem mérgezi meg a biztonságos légkört. Reának es Aidannek küzdenie kell. Megvívják a saját harcukat, meghozzák a saját döntésüket az élet "hogyan tovább?"-járól. Mind a ketten menekülnek. A legfontosabb számukra, hogy biztonságban tudják azokat, akiket szeretnek. Amíg ez Aidannek sikerül, Reának nem..."

Miért ajánlom?
Mert Nilla nem csak nagyszerű író, hanem minden újabb történettel egy újabb csodálatos és különleges alapszállal rukkol elő. Jelenleg a Kékszeműek c. kisregénye fut a blogon, de még van kereken négy befejezett kiváló alkotása is. Ha gimis történetre vágysz, ajánlom a Búcsúzóul örökké-t és a Tied c. művét, de ha ismered a Teen Wolfot, na meg odavagy Stiles Stilinskiért, akkor a Málnaízű te-t sem szabad kihagynod! És mi az utolsó kész története? Egy Josh Hutcherson fanfiction, aminek a címe: És mégis figyelek rád. 
Az összes története  tele van fordulatokkal, kalandokkal és persze nagyszerű alapcselekménnyel. 



All the love xx
Barby

2 megjegyzés: