2016. 02. 14.

Love Supreme

Hey darlings!

A mai nap második ajánlójaként hoztam egy befejezett blogot, amit egyébként az utolsó bejegyzés felkerülése óta ki szerettem volna rakni, de ami késik, nem múlik, itt van most. Bemutatom Stella Juniper Love Supreme c. blogját!


Kedves Rachel!

Szeretném, ha tudnád, hogy nincs bennem harag. Sőt, örülök, hogy vége van. Végre szabadok vagyunk mindketten, és tovább próbálkozhatunk. Amúgy se illettünk össze igazán. Kívánom neked, hogy szerencséd legyen, és találd meg az igazit – mondjuk, egy unalmas könyvelő személyében. Azt nem garantálom, hogy ugyanolyan boldog lehetsz vele, mint velem voltál, de ő legalább elég érett és felelősségteljes lesz neked.
És hogy velem mi lesz? Most biztos azt hiszed, hogy egy szerencsétlen lúzer vagyok, akinek soha nem lesz barátnője. Aha, persze. Csakhogy ezt benézted. Nagyon is jól elleszek nélküled, és hogy ezt bebizonyítsam, kitaláltam valamit, csak neked. Figyelj, és kapaszkodj meg! Készen állsz?
Fel fogok szedni ötven, azaz ötven csajt, aztán egyesével mindet dobom.
Ha még mindig azt gondolod, hogy nem leszek képes rá, be is bizonyíthatom neked, hogy menni fog. Majd meglátjuk, kinek törik össze a szíve a végén. Szóval, ha legközelebb ötven levelet találsz tőlem a postaládádban, ne lepődj meg. Megmutathatod őket az új pasidnak is.
Üdv:
A szerinted elképesztően gyerekes, de most mégis maradéktalanul elégedett
Oliver Brooks

Miért ajánlom? 
Szerintem már a bemutatóból is kiderül, hogy egy könnyed, humoros, egyedi történetről szól. Egyébként az egész blogon hihetetlenül kreatívan van megoldva minden, mintha Oliver írná. Mondanom sem kell, hogy egy zseniális ötletre épül a történet, nagyon ügyesen megfogalmazva. Egy nagyon gyerekes, egoista, ám hihetetlenül szerethető főszereplővel egy kreatív, igényes, vicces és befejezett blogot olvashatunk.
 
 
Love, Lyla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése