2019. 03. 14.

Save your soul

Fülszöveg
A Wintershill elmegyógyintézet rideg falai között járunk. Az emberek a sarkokban kuporognak vagy terápiás kezelésre járnak, beleveszve a saját őrületükbe, elsüllyedve abban az ingoványos mocsárban, amit zavarodott elméjük teremtett.
Ám a sok tengődő ember között nem mindenki volt őrült. Ryan, Tim és Carla azért raboskodtak itt lassan egy éve, mert bolondnak hitték őket, amikor varázslatokat mormoltak és félkör alakban sót szórtak az ajtójuk elé. Bezárták őket ide, pedig ők csak tisztában voltak a szellemek és démonok világával. Végül már majdnem maguk is elhitték, hogy őrültek.
Mindhármuknak sötét múlt áll a háta mögött, titkaik a démonűzés útvesztőinek elfeledett zugaiba lettek rejtve. Mikor tűz üt ki az intézményben, a három démonológus összefog és kereket old, hogy jóvá tegye a hibáit.
Vajon mi miatt fél Ryan, hogy újra varázsoljon? Honnan van Carlának Látó képessége? És Timről miért nem tudják, hogy honnan származik?
A három vadászt összeköti valami vagy valaki...
A Wintershill falai közül Helweg lucskos utcáira vezérel ez a történet...
Készen állsz, hogy elűzd a démonaid?
Miért ajánlom? 
Babu is időtlen idők óta blogol, több történetével is találkozhattatok már. A Save your soul c. történetét tavaly nyáron fejezte be, és ritkán találni hasonló sztorit bloggerföldén. Engem már az elején megfogott, ahogy egy elmegyógyintézetben kezdődő urban fantasybe kalauzolja az olvasókat, ahol három démonvadász küzd a kijutásért, majd nem csak a külvilág, de a saját démonjaik ellen is. Rengeteg titokra derül fény, ahogy Ryan, Tim és Carla kalandjait követjük, és ha könyv lenne, erre mondanám, hogy letehetetlen. Egy rendkívül érdekes, izgalmas, néhol félelmetes történetet olvashatunk Babu elképesztő stílusában aprólékos, egyedi megfogalmazásban. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a rejtélyeket, démonokat, varázslatot, és hozzám hasonlóan fantasy fan, mert itt mindegyiket megtalálhatjátok.


Love, a legfrissebb démonvadász, Lyl ♥️

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése