2017. 03. 29.

3 év, ünneplés, sztorizgatás, szeretet!

Hey dearies!

Nem is tudom, mit mondjak. Ez a nap elég különleges számomra és a blog számára is (nem csak azért, mert hosszú kihagyás után megint van poszt). Pont három évvel ezelőtt (2014. 03. 29.), pár hónappal azután, hogy elkezdtem tevékenykedni itt, a bloggeren is, megnyitottam a blogot. Azóta elég kevés oldalam élte túl, szóval nagyon büszke vagyok erre, még akkor is, ha voltak kisebb-nagyobb kihagyások. Szóval most picit szeretném ezzel a poszttal összegezni és megköszönni mindenkinek az eddig történteket! Love you all. ♥


Nagyon boldog születésnapot!


Igazából az ötlet elég hamar megszületett. Emlékszem, akkor még napi szinten találtam ki új blogokat (amiknek csak egy kis része jött létre, azóta pedig ez inkább történeteknél van így). Akkor még nem foglalkoztam fejlécekkel és kinézetekkel, szóval egy csoportban kérdeztem körbe, hogy valaki csinálna-e nekem egy képet. Többen is jelentkeztek, de valami baja volt épp a facebooknak, és senki nem kapta meg az üzenetemet. Viszont sikerült felvennem e-mailben a kapcsolatot Luna Grott-tal, aki még aznap meg is csinálta nekem, szóval az akkori túlbuzgó énem másnap meg is nyitotta a blogot. Egyébként az url cím (csak egy üzenet), illetve a blog „mottója” az jelképezte, hogy az írók csak egy chates jelzést kapnak, hogy a blogjukat ajánlottam. Itt láthatjátok az akkori kinézetet.



Nem tudom, ki emlékszik rá, de régebben még nem címkékkel láttam el a kikerült blogokat, hanem tíz kategóriába osztottam őket (blogmagazinok, design, egyéb, fanfiction, fantasy/misztikus, gimis, gyilkosos/horror, kreatív, romantikus és sztáros blogok). Az eredeti elgondolás az volt, hogy a blogok számozva kerülnek fel, aztán az adott kategória menüpontjában kapnak egy Top 10-es listát, úgymond rangsort (bár az eredeti ötletet, hogy a legjobbak „díjat” kapnak, elvetettem). Az elején még tényleg gyakran jöttek a posztok (naponta több is), aztán lassan kezdtem én is kifogyni, meg kevesebb időt is tudtam ráfordítani. Még 2014 szeptemberében Khyira csinált egy csodaszép új kinézetet, amivel utána tovább is folytattam az oldalt:




Év vége felé tartottam egy kisebb szerkesztőfelvételt, ami sajnos nem bizonyult sikeresnek, utána próbáltam egyedül továbbvinni az oldalt. Végül 2015-ben, pár héttel az első szülinap előtt csatlakozott hozzám Ropi. Miután ketten se boldogultunk, bekerült Rina és Lexie, az oldal pedig újfent új kinézetet kapott. Végül eltűntünk, én pedig augusztusban jelentkeztem megint, tiszta lappal, egyedül. 

Az első, ami alatt a blog nem igazán üzemelt.

Az egyszerűítés előtti utolsó kinézet

Akkor történt az első frissítés. Rájöttem, hogy a blogokat nem lehet összehasonlítani, kategóriákba beosztani meg pláne nem, így akkor jöttek a címkék. A régebbi blogokat, amik már nem feleltek meg az oldal feltételeinek, leszedtem, a bejegyzéseket feljavítottam, és újult erővel vágtam neki. Októberben jött Barby, aki azóta is aktív és buzgó tagja a blognak, amit innen is nagyon köszönök neki (♥). A 2016-ot szintén friss csapattal kezdtük, csatlakozott Bells, aki elhozta nekünk a sportos blogokat; Charlotte, aki lelkes segítőmként mindig altív volt; és Merci, aki még több színt vitt a blogok tengerébe. Innen is nagyon hálás vagyok nekik, amiért hónapokig támogatták az itteni munkát, és sajnálom, hogy végül egyikük sem maradt. Májusban megérkezett a mostani csapat: Amaya (akkori nevén még Chloe), aki rengeteg újdonságot mutatott; Maffia, aki aktív olvasóként nagyon sok blogot ismert; és Lia (korábban Leah), aki lelkesen segített, akinek ezt a mostani csodálatos designt köszönhetjük, és bár jelenleg csak háttérmunkát végez, remélhetőleg hamarosan vissza tud térni közénk. Még akkor átnéztük újra a régi bejegyzéseket (még mindig örök hálám Barbynak, aki az akkori 100+ kikerült bejegyzést majdnem egyedül átnézte), picit frissítettünk a kinézeten (mind a bejegyzések, mind az oldal terén) és azóta megpróbálunk aktívak lenni.

Sajnos a designt elfelejtettem leotózni, így csak a fejléc van meg. Lia csodája előtti művem.


Sajnos az utóbbi időben megint elmaradoztunk, viszont kihasználtuk ezt az időt arra, hogy rendbe szedjük magunkat. Ezúton is szeretnénk megmutatni és megköszönni mindazt, amit kaptunk és elértünk:

129 feliratkozó

154 facebook like

74 669 megtekintés

153 poszt

143 blog (korábbi törlések után)

3 év
(összeállítva: 2017. 03. 29.)
Számomra ezek hihetetlen adatok, köszönöm ♥

Ezután az ünneplős, sztorizgatós, megköszönős poszt után szombaton érkezünk egy másikkal, amiben egy pár újítást írunk le, és bár a hivatalos újranyitás ma van, posztok majd csak utána lesznek. Készülünk nektek egy tartalomjegyzékkel, egy-két újdonsággal, és persze rengeteg jó bloggal. Addig is nagyon-nagyon köszönöm nektek ezt a három évet, minden követőnek, minden blogírónak, minden segítő embernek, és legfőképp Amayának, Barbynak, Maffiának és Liának, akik most is azon vannak, hogy minél jobb tartalmakkal tudják megtölteni ezt a kis zugot. Azóta, mióta három éve megnyitottam, rengeteg mindenen keresztül ment, de még itt van, és remélem, még jó pár évig itt is marad! Még egyszer boldogságosságot! ♥

Love, a meghatódott, hálás, kivételesen motivált és épp csillámpóni-üzemmódban pattogó Lyla

9 megjegyzés:

  1. Kívánok még sok ilyen szép merengést/visszaemlékezést és szigorúan monoton növő statisztikai görbéket! (megárt a túl sok matekóra)
    Nagyon szép lett az új kinézete a blognak :)

    üdv, Zsazsi :3

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen a szép szavakat! (És ez ismerős, sokszor már én is csak matekul beszélek). :D
    Átadjuk Liának mindenképp! :3

    Love, Lyla

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot a Blognak! :D

    VálaszTörlés
  4. Yuy, a második dizit még láttam is, talán az eslőt is, de ne rémlik 😅

    Ügyesek vagytok drágáim :* 😘

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a kitartáshoz, nem sok blog mondhatja el magáról, hogy megélt három évet! További sok sikert és kitartást, az új külső pedig mesés! ^^

    Jolt

    VálaszTörlés