2016. 03. 14.

HDawn stories

Fülszöveg:
Vörös szilánkok
„Mit teszel, mikor úgy érzed, az életed darabokra törik? Mikor kiderül, hogy valaki, akit mindennél jobban szeretsz, végül szerelmes lesz… de nem beléd. Mondjuk hazaviszel egy elképesztő fiút, és hagyod, hogy újra felforgassa a világodat?
Én így tettem, és ráébredtem, hogy a fájdalom könnyebben múlik, ha van melletted valaki, aki szeret, és persze ha sokat szexeltek… nagyon sokat.”
Összeforrt Szilánkok
„Mikor betoppant az életembe egy régi és egy új barát, eljött az ideje, hogy végre abbahagyjam az első nagy csalódásom okozta sebek nyalogatását.
Az egyikük kedves, kivételes énekes, akiért a csajok odavannak attól a pillanattól kezdve, hogy megjelenik a színpadon.
A másikuk pénzért árulja a testét, sportot űz a piszkálásomból, és próbálja ledönteni a gondosan magam köré húzott falakat.
Mindketten azon fáradoznak, hogy újra tudjak hinni magamban, a kapcsolatokban, és hogy felfedezzem, az érzékiség ott lakozik minden porcikámban. Ehhez csupán a megfelelő társat kell megtalálnom, aki előcsalogatja a tűzben izzó énemet. Csak nehogy megégessem magam...”
Jégszilánkok
„Bella tudja, hogy sokat hibázott a múltban, és ennek köszönhetően veszítette el a testvére bizalmát, aki a legfontosabb az életében, miközben még kísérti egy régi szerelem emléke.
Oliver felett mindig ott lebegett a halál angyala, és egyszer már megkaparintotta magának a fiút. Vajon érdemes volt visszatérni az életbe?
Ők ketten lehetőséget kapnak, hogy újrakezdjék, és csak rajtuk áll, mennyit tudnak kihozni belőle. Talán együtt könnyebb szembenézni az akadályokkal…”

Miért ajánlom?
Bár ezt a blogot inkább az idősebb korosztálynak ajánlanám az erotikus tartalma miatt, amit az írója részletesen, olyan igényesen ír le, nem lépve át a határvonalat, amitől az egész közönségesnek tűnne.
A blogon három különálló történet is van, a szálak mégis összefonódnak, és így lesz teljes, így lesz különleges. Mindenki megkapja a maga sztoriját, s amikor elkezded olvasni, már csak azt veszed észre, hogy a végére is értél, és már alig várod, hogy az új részt olvashasd.



xx Merci

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Köszönöm, hogy kikerülhettem, nagyon örülök neki :)

    VálaszTörlés
  2. Az egyik kedvenc blogom! Hónapok óta követem az eseményeket és mondhatom: megunhatatlan. Mindenkinek ajánlom aki egy érdekes, erotikus és romantikusra vágyik és elég merész kitárni az elméjét, hogy befogadja ezt a nem hétköznapi, mégis csodálatos történetet!

    VálaszTörlés