2015. 12. 26.

Úristen, férjnél vagyok!

Sziasztok!
Meghoztam az első bejegyzésem, amiben ugyan egy fancitionről lesz szó, de mindenkit megnyugtatok, hogy köze sincs a One Directionhöz. Akkor mégis kiről? Egy svéd énekesről, Eric Saade-ről.

Fülszöveg:
„Laycie Phell, a kezdő színésznő megdöbbentő ajánlatot kap, nem számított rá. Mit sem sejtve el is megy a találkozóra, csakhogy ott olyan dolgot közölnek vele, mely kiábrándító, sokkoló, s ennek mindennemű szinonimája. Megtudja, nincs választása, ám ő dacosan ellenkezik, teljesen jogosan, majd egy külső személy véleménye és egy igencsak nyomós indok végett egyezik bele. Igyekszik pozitívan állni a dolgokhoz, de makacssága miatt nem közeledik a fiúhoz, bár még maga sem tudja, ő maga hogyan kezelje a helyzetet. Egy a biztos: „kissé” unszimpatikus számára a srác.
Eric Saade, a híres, svéd énekes az utóbbi időben kicsapongó életet élt, így a menedzsment közbeszól: Ez így nem mehet tovább! Az égvilágon senki sem tudja, mégis mi vezette rá erre az életmódra, de nem is szándékozik változtatni rajta. Ám akkor, mikor menedzsere behívatja, a kezébe nyom egy aktát, s egy „Válassz!” utasítással ott hagyja pár percre, egészen megváltoznak a dolgok...
Egy történet, mely egy nem mindennapi szerelemről íródik, csupa csupa olyan dologgal, melyet nem hagyhatsz ki. S, hogy miért maradj az oldalon? Azért, mert Laycie-nek szüksége van a támogatásodra, hiszen egyedül nem tudná távol tartani magától Ericet, kinek eltökélt célja gerincre vágni a lányt.”
Eric szavaival élve
„Imádtam. Minden lüke tettét, mosolyát, a csilingelő nevetését... rajongtam érte, s ez kissé megijesztett. Oly hamar belé szerettem, gondolni sem mertem volna az elején. A függője lettem, olyan volt számomra, mint a drog. Egy jó kis kokain, esetleg krokodil. Nem, hülyeséget beszélek. Laycie jobb volt annál. Imádtam, hogy az erős nő képét mutatta, ám egy zaklatott pillanatában csak úgy tudtam megnyugtatni, hogy ajkaimat nyakára illesztettem, s kis, puha puszikkal hintettem be érzékeny bőrét. Beleremegett érintésembe, ez pedig csak növelte amúgy is szárnyaló egómat. A zajok elcsendesültek, s akaratlanul is hatalmas vigyor ült ki arcomra, mikor bármiféle idiótaságot követett el, aztán pedig olyan ábrázattal jött oda hozzám, mintha egy életre szóló vétket követett volna el. Pedig csak belökte a vízbe a lányokat, lefröcskölte a fiúkat, megkergette a húgomat, aztán pedig behúzott a vízbe, ahol szenvedélyes csókot váltottunk.
Laycie Phell egy életre ellopta a szívemet, és az, hogy anno elfogadtam Lucas hülye ötletét, aztán pedig nagy nehezen Ő is... már akkor beleszerettem, mikor találkoztunk az iroda előtti sarkon, majd otthagyott az erkélyen.”

Miért ajánlom?
Mert egy befejezett blog, ami prológussal és az epilógussal együtt harmincöt fejezettel várja az olvasókat. Mert egy nem mindennapi szerelmi történetét foglalja magába, hogy egy kényszerkapcsolatból kialakulhat e szerelem, hogy vajon Laycie távol tudja e tartania magától a srácot, és nem utolsó sorban: Ericnek sikerül e megdöntenie Laycie-t.



xx Merci

2 megjegyzés:

  1. Úristen, köszönöm, hogy méltónak találtál arra, hogy felkerüljek a blogra! Köszönöm. :) <3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit. Megérdemelted, hogy kikerüljön a blogod :)

      Törlés