2014. 03. 31.

Without Shadow

"Barbara Cartland jól tudta, hogy ha a rendezői álmát akarja valóra váltani, akkor a Donna Wisemanben a helye. Árnyékvölgy legjobb bentlakásos iskolája híres a jó képzéseiről. Az elején nehezen találja a helyét, ráadásul már első nap belekötnek. Igyekszik láthatatlanná válni, kerülni a konfliktusokat, és problémamentesen barátkozni. Ám arra egy cseppet sem számított, hogy valami megmagyarázhatatlan érzés lengi körül. Hol egyenesen retteg az egyik csoporttársától, máskor pedig mágnesként vonzza. A háttérben valami különös, valami gonosz dolog zajlik. Tárgyak kezdenek el körülötte mozogni, ijesztő rémálmok gyötrik. Valami van benne, beszél hozzá, átveszi felette az irányítást, és a halálát kívánja.
Vajon minden igaz, amit eddig maga mögött hagyott? Vagy örökké árnyék nélkül kell élnie?"
Miért ajánlom?
Mert a blog tele van váratlan fordulatokkal, egy egyszerű történetnek indul, aztán átmegy misztikusba. Mert az író, Rikki nagyon szépen fogalmaz. Mert a blogon nem csak a WS van, hanem más történetek is, amik egytől egyig nagyon sok izgalmat és különlegességet tartalmaznak. Mert egy hosszú, több évados írásról beszélünk, ami soha nem unalmas.

A gyönyörű fejléc
LINK


Aki szereti az izgalmakat és misztikát, mindeképpen nézzen be, de akár a horror kedvelői is találhatnak a blogon olvasmányt.  
Love, Lyla

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy bekerülhettem :) <3 jó ötlet ez a blog, ha éppen olvasni szeretnék valamit, akkor tuti itt fogok először keresgélni^^
    Kiraklak a cseréimhez :)

    VálaszTörlés
  2. Semmiség :) És én köszönöm, hogy benéztél és kiraktál :)

    VálaszTörlés