2014. 03. 30.

Deszy Harry Potter fanfictionjei

Sziasztok!

Ezúttal egy fanfic blogot hoztam, méghozzá Harry Potter témában. Bár a blogon más is található, most a legnépszerűbb, az Egy Dursley Roxfortban prológusát írom le.

Bemutató:
"A történet jó néhány évvel a nagy csata után indul, amikor is a teljesen hétköznapi Dursley család életében is történik egy csoda. Vernont és Petuniát újabb gyermekkel áldja meg a sors, ezúttal egy kislánnyal. Azt azonban nem is sejtik, hogy egy bizonyos könyv, valahol a Roxfort mélyén feljegyezte a kislány nevét: Dahlia Dursley. Mit kezd vajon az abszolút normális, minden különcségtől mentes család, ha egyetlen lányukról kiderül, hogy boszorkány?

A történetben felbukkannak a régi jó ismerősök, Harry, Ginny, Hermione, Ron, Neville és még sokan mások, illetve közelebb kerülhetünk az új generációhoz is, hiszen Hugo, Rose, Lily, Albus és James is hasonló cipőben járnak, mint Dahlia. Persze az ő helyzetük némileg könnyebb. Vagy mégsem?"
Miért ajánlom?
Mert Deszy-nek hatalmas fantáziája van, és nagyon jó történeteket ír. Főleg Harry Potteres írások vannak, a legkülönbözőbb kategóriákban. Bár a blogon már rég nem volt friss rész, van rajta rengeteg novella, egyperces, és egy befejezett regény is, ami ráadásul az új generációról és Dursley-ék lányáról szól. Mindenképp látogass el a blogra, ha szereted az ötletes, kreatív történeteket és a Harry Pottert!

A befejezett regény borítója

 Remélem felkeltettem az éreklődéseteket, ha igen, nézzetek be!
Puszi: Lyla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése