2016. 02. 13.

Bárcsak - Szünetel

Fülszöveg:
"Nagyon remélem, hogy mire ez a levél újra a kezedbe kerül majd, megint minden a régi lesz. Tudom, kicsit talán gyerekes ötlet a jövőbeli önmagunknak írni ennyi idős fejjel, de most már úgy érzem, muszáj kiírnom magamból mindent. A fiúkkal erről nem tudok beszélni, pedig Isten a tanúm, megpróbáltam, nem is egyszer, de kudarcot vallottam, nem vettek komolyan. [...] Már magam sem tudom, mit higgyek. Annyiban biztos vagyok, a banda már nem a régi. Kezdünk egyre távolabb sodródni egymástól, mintha nem is legjobb barátok lennénk. Mindenki mélyponton – rajtam kívül. Én ugyanis minden erőmmel próbálok a felszínre jutni a köztünk kialakult szakadékból, s húzom magammal őket, amennyire kitelik tőlem. A magánéletük romokban. [...] Félünk, ha nyilvánosság elé állnánk, hogy megvétózzunk egy újabb hamis vádat, olyat tennénk, amit később valószínű megbánnánk. [...] Ha olyat produkálnának, amit a média a saját előnyére fordíthat, végleg lehúzhatjuk a rolót… És akkor viszlát, barátaim, viszlát, lelkes rajongók, viszlát, One Direction!"

Miért ajánlom?
Érdekes, mert két nagyszerű író alkotja ezt a csodás blogot, de mégis annyira összhangban vannak, hogy úgy tűnik, mintha egy személy lenne a klaviatúra mögött. Tudjuk, ez egyrészt sokkal nagyobb kihívás, mint egyedül megalkotni egy saját történetet, de M. Ginnek és Lyanna Bagginsnek sikerült nem az első fejezetek után abbahagynia, hanem már a húszas részek fölött járnak, amiért emelem kalapom. És milyen jó, hogy nem hagyták abba! 
A Bárcsak egy csodálatos történet tele csavarokkal, szerelemmel, és minden mással, amit az ember kívánhat egy tökéletes történetbe. Bemutatják a híresség árnyoldalát, és nem az a tipikus sablon fanfic, amire a One Directionről történeteket hallva következtetünk. 



All the love xx
Barby

2 megjegyzés:

  1. Drága Barby! <3
    Úristen, el sem tudjuk mondani neked, mennyire hálásak vagyunk! :) Hihetetlenül meglepett, hogy felkerülhetett a blogunk az oldalra, nem gondoltuk volna, hogy helyet nyer magának egy bejegyzésedben.
    Nagyon kedves tőled ez a sok jó szó, reméljük, a továbbiakban sem kell bennünk csalódnod! :)
    Puszi: Lyanna és Gin <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne butáskodjatok, hiszen teljes mértékkel megérdekeltétek <3

      Törlés