2015. 11. 27.

Varázstinta

Sziasztok!

Egy újabb ajánlóval jöttem, méghozzá egy számomra kedves blogról, hiszen Lonette-et általános iskolában ismertem meg, és most ismét osztálytársak lettünk. Nem csak jó ízlése van a könyvek terén, hanem szókincse is bő és gazdag. 


Részlet a Kemese Fanni: A napszemű Pippa Ken c. könyvének a kritikájából:
"A történetben nagyon sok helyzet van, amiből lenne mit tanulnunk. Mit is jelent számunkra a bizalom? Eltitkoljunk valaki elől fontos dolgokat, csak azért, hogy ne változzon meg semmi? Szerintem az emberek többsége, tisztelet a kivételnek, a rosszabb utat választaná. Ez nem azt jelenti, hogy gonosz emberek lennének, egyszerűen csak néha jobb döntésnek érezzük a könnyebb lehetőséget választani. A könyvek csak jobb emberré tehetnek minket. Erre a regényre is igaz ez a mondás. Ha elolvassuk ezt a sorozatot, akkor a való életben is eszünkbe fognak jutni a szereplők döntései, amit bátran alkalmazhatunk, vagy tanulhatunk belőlük. Nem kell azon aggódnunk, hogy az adott pillanatban nem fogunk emlékezni a cselekedeteikre, mert garantálhatom, mély nyomot hagynak a bennünk."
Miért ajánlom?

Mert eszméletlen kritikákat olvashatunk különböző témájú és fajtájú könyvekről, amiért külön dicséret az írónőnek. Bármilyen típushoz is van kedved, megéri felnézni, hiszen szinte biztos, hogy megtalálod a magadnak, esetleg másnak keresett könyvet! Sőt, érdekes interjúkat is olvashatunk híres írónőkkel!



Ha nem tudod, mit olvass, ajánlom nézz fel ide, és rögtön nem kell majd emiatt aggódnod!

All the love xx
Barby



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése