2015. 10. 29.

Feketén-fehéren

Sziasztok!

Most egy olyan blogot hoztam nektek, ahol minőségi kritikákat kaphattok, és még fényéveket sem kell várnotok rájuk. De éppen nem a kritikák érdekelnek? Számos hasznos cikkel is ellátnak a lányok!

Üdvözlőszöveg:

"Üdv! A Feketén-fehéren című blog, megnyitotta a kapuit! Az írója szerény személyem, Anett, és barátnőm Rikki. Talán már ismerhettek a Démoni horda kapcsán, vagy társamat a Without Shadow blogról. Azért vágtam bele ebbe, mert elkövettem azt a "hibát", hogy túlságosan aktív vagyok, így van egy pár novellám, cikkem amiket szeretnénk veletek megosztani, továbbá kritikaírást vállalunk! Keressetek meg a Kritikát kérek fülnél! Nyugodtan zargassatok minket, mindenkit szívesen elvállalunk, a kritikák terén, sőt, nyitottak vagyunk a cikkötletekre is! Hajrá! Jó olvasgatást kívánunk!"


Miért ajánlom?
Az ötletes cím mögött hasznos tanácsokat olvashatunk, a kritikák mindig több mint 10.000 karakterből állnak, ami tele van építő jellegű dolgokkal.  Nem kell rá fényéveket várni, ahhoz képest, hogy két egyetemista lány vezeti, és tényleg olyanok véleményezik a munkákat, akik tényleg értenek is hozzá, sok tapasztalattal rendelkeznek. Ha tényleg minőségi kritikára vágytok, akkor érdemes kivárni a sorotokat. 



Ha egy olyan blogot kerestek, ahol tényleg megmondják neked az igazat, nem kertelnek, de mindezt kulturáltan és tanácsokkal teli mondják el, akkor ne habozz, lépj fel, írj nekik, és várd meg türelmesen, míg megírják! :)

All the love xx
Barby

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon szepen koszonjuk, hogy kint lehet a blogunk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit, hiszen tényleg remek munkákat végeztek :)

      Törlés