2016. 08. 19.

A papírfecnis fiók

Üdvözlés:
Daremo vagyok, 20 éves amatőr író. A blogon a novelláim mellett elmélkedéseket olvashatsz az írásról, de a barátaim alkotásait is megosztom szívesen, néha pedig elmondom a véleményemet az általam olvasott könyvekről.

Jóformán azóta írok, hogy az eszemet tudom, a legelső mesémet általános iskola második osztályában írtam. Az olvasás is mindig hozzátartozott az életemhez, ugyanis az óvodában már tudtam folyékonyan olvasni.

Hogy miért írok? Belső kényszer. Ha nem vetem papírra a kikívánkozó történetet, úgyis kirágja magát...

Miért ajánlom? 
Mert az oldalon fellelhető novellák egytől egyig a lelkembe gázoltak, összetiportak és elgondolkoztattak, és nem egyszer fordult elő, hogy a sokktól még lélegezni is elfelejtettem. Minden rövid történetnek sajátos hangulata és sajátos témája van. Néha kicsit elvontak, de a lényeg az, hogy nagyot ütő mondanivalójuk van. A blogra feltöltött, írással foglalkozó cikkekből pedig mindenki sokat tanulhat, hiszen egy olyan ember kezei közül kerültek ki, aki ilyen tapasztalt ilyen téren. Személyes kedvenceim az idegesítő bloggerszokásokat boncoló posztjai, amik egyrészt humorosak, másrészt pedig őszinték és igazak.


Maffia

4 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen, nagyon jólestek a szavaid! :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönőm a blog ajánlásaid sokat segített. És ha szereted a HTTYD-t akkor kiváncsi vagyok a véleményedre az én blogommal kapcsolatban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, jó olvasni, hogy valakit megfognak az ajánlószövegek. ^^
   Sajnos linket nem adtál, pedig szívesen benéznék...

   Törlés