2015. 12. 26.

Prison

Hola megint!
Már hoztam is egy ajánlót egy nagyon tehetséges bloggerinától. Remélem tetszeni fog a történet. Engem elvarázsolt!
Jó olvasást!

Fülszöveg: 
„Ha a családodban egyedül te nem tűnsz ki semmivel, az nehéz. De az is, ha mindenki veled foglalkozik.
Marlon Rodriguez semmiben nem tündököl és igazából semmi nem is érdekli. Bandázik, állandóan bulizik és a drogok sem újak számára. Befolyásos szülei és iskolai tanácsadója ezt megelégelve egy kísérleti program keretein belül Svédországba küldik a gimnázium utolsó évére. A kihelyezett nevelőszülőkkel két fogadott testvér is jár. Új ország, új iskola, új emberek.
Freja Lundgren a szülei szemefénye és ezt utálja. Kitűnőek a jegyei, kimagasló sport eredményei miatt már több egyetemi ösztöndíjat is felajánlottak neki, népszerű és gondtalan. Szülei előre eltervezték, hogy a lánynak mindenképp az édesanyja nyomdokaiba kell lépnie és tovább vinni annak ügyvédi irodáját. Freja azonban nem rajong a jogért, egyetlen éltetője a lova és a közelgő Európa Bajnokság. A tökéletes lány látszólag egyetlen hibája, hogy születése óta egyetlen szót sem hall.
Ez a két teljesen ellentétes személy a Sors kegyei által találkozik és egy évre osztálytársak lesznek.
Freja megtestesít mindent, amire Marlon valaha vágyott, a fiú minden, amire a lánynak valaha szüksége volt. De vajon képesek lesznek ezt beismerni?”

Miért ajánlom?
Gimis bloggal én mostanában egyre kevesebbel találkozom a Bloggeren. Lehet az én hibám, de ezt most mellékes. Ez itt viszont egy gimnáziumi történet. Egy teljesen sablonos alapokon fekvő gimis blog, nem mindennapi megfogalmazással és nem mindennapi szereplőkkel! Érdekel egy történet történet egy siket lányról és egy rossz fiúról? Akkor ezt neked írták meg!





Bells Booth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése