2014. 09. 21.

Behind the Camera

Sziasztok!

Ez egy sztáros fanfiction, méghozzá a The Vamps nevű bandáról.

Prológus (részlet):
" - És csak azért, mert ez a végzős évetek, még nem azt jelenti, hogy mindent szabad! – int Mrs. Perkins, az évnyitó napján. A 105-ös teremben ül az osztály, benne én is, és csak azt várom, hogy végre kijussak innen, mert kb. 7000°C van az teremben. És oké, hogy az iskolai egyenruha szoknyából és ingből áll, de akkor is folyik rólam a víz. – Komolyan mondom, srácok! Nem kell semmi botrány, semmi csíny… igaz, Maya? – néz rám Mrs. Perkins, mire eszembe jut a tavalyi kis szívatásom, amikor a félresikerült tanári képeket kiragasztottam a falakra.
Én vagyok az suli újság főszerkesztője, és elegem volt, a tanári cenzúrából. A képek felfedésével meg akartam mutatni, hogy fölösleges az ellenőrzés, mert ezeket a képeket is belerakhatnám, de nem teszem. Persze 2 hét elzárást kaptam, és egy igazgatói intőt, az óta minden tanár utál, de a cenzúrát visszavonták."
Miért ajánlom?
Mert egy befejezett blog, ami negyvenegy hosszú, izgalmas fejezettel várja az érdeklődőket. Mert nagyon igényes, amúgy pedig egy The Vamps fanfiction, de akkor is élvezhető, érthető, ha nem vagy rajongó, egyáltalán nem zavaró. Mert Sam igazán jó író, nagyon kedves az olvasókkal is. Remélem tetszett az ajánló, ha így van, kukkantsatok be!
Puszi: Lyla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése