Folyamatos szerkesztőfelvétel

Sziasztok!

Szeretnénk mindenkinek megadni az esélyt arra, hogy a bloghoz tartozhasson, és nem is szeretnénk határidőt szabni, mert a megfelelő emberek bármikor felbukkanhatnak, ezért a szerkesztőfelvétel addig tart, amíg elegen nem leszünk. Az elején mindenki próbaidőt kap, nagyjából két-három hetet, hogy lássuk, ki hogyan teljesít. 
Ha jelentkezni szeretnél, ezt emailben teheted meg, a JBT közös címén ( joblogoktarhaza@gmail.com). Három dolog kell: egy bemutatkozás és két blogajánló. Az előbbiben szeretnénk, ha leírnád, hogy ki is vagy, nevedet, korodat, blogjaidat, elérhetőségeket (Facebookot mindenképp, hogy tarthassuk a kapcsolatot), emellett amit még szeretnél, hogy tudjunk. Még írjátok bele, hogy miért jelentkeztek, honnan ismeritek a blogot, mennyi időt tudnátok hetente rászánni (és lehetőleg ne hetekre, vagy egy hónapra tervezz, hosszabb időre). Ha ez megvan, jöhetnek a feladatok.
Két blogról kell ajánlót írni olyan módon, mint ahogy azt mi szoktam, tehát ha jelentkezel, akkor tudnod kell, hogy hogyan néznek ki itt a bejegyzések, mit ajánlatos beleírni, ezáltal teszteljük, hogy mennyire ismered a blogot, mennyire tudsz alkalmazkodni. Mindkét oldalt te választhatod. Az első valami olyan legyen, amit olvasol, jól ismersz, netalántán a kedvenced, vagy egy jó barátod írja. A második blog pedig egy olyan, amit jelenleg nem olvasol, csak tudod, hogy igényes, vagy épp régebben olvastad, de már nem követed. A lényeg, hogy ne ismerd. Mindkettőről írj egy ajánlót, illetve sorold fel, hogy milyen címkéket raknál rá (lásd: oldalt, de írhatsz újakat is). Fontos, hogy a választott blogoknak meglegyen az a színvonala, ami a kikerüléshez kell, tehát a feladatok azt is tesztelik, hogy tudtok-e jól válogatni. Olyan oldalról írj, ami nincs kint, később a megírt ajánló kikerülhet.
Az értékelésnél figyelembe vesszük a már fentebb felsorolt szempontokat (blogválasztás, ajánló formázása is), illetve természetesen a helyesírást és fogalmazást is.
Küldhetsz három különböző dokumentumot, vagy épp kettőt, de lehet egybe is az egészet. Ha nem megy, akkor küldheted simán is, igazából az nem számít bele.

Remélem nem adtunk túl nagy feladatot, és sokan jelentkeztek :)
Szeretettel: a szerkesztők

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése