Információk

A blog 2014 márciusában nyitotta meg kapuit, azzal a céllal, hogy kiemelje az igényes blogokat, hogy azok minél több emberhez eljuthassanak, és támogathassa az írokat. Chaten szívesen fogadok ajánlásokat is, amikből válogatni tudok. Ezek után egy rövid bemutatkozóval, és egy ajánlóval kerülnek ki az oldalak, ellátva a megfelelő címkékkel, hogy mindenki kedvére böngészhessen.
Ezt a csodálatos kinézetet Leah varázsolta, innen is ezer köszönet és ölelés neki. Az ide kikerült ismertetők és fejlécek a blogok íróihoz tartoznak, én csak hirdetés céljából használom fel őket. Jelenleg egyedül működtetem az oldalt, de az évek során rengeteg lelkes blogger csatlakozott: Barby, Maffia, Leah, Amaya, Bells, Merci, Nadin, Charlotte, Thea, köszönöm mindenkinek!

Én szintén 2014-ben kezdtem el blogolni itt, azóta sok helyen megfordultam már, egy ideje viszont kitartottam egy mindenes-novellás-személyes blognál, és egy közös design projektbe kezdtem bele három fantasztikus lánnyal. Nagyon szeretek bloggerföldén tevékenykedni, emellett pedig a fiókomnak is sokat írok, imádok a fandomtengerben evickélni, lélekben valahol Anglia és az ókori görögök között lézengek, és én sem tudok kiigazodni saját magamon.

lyla.hirvero@gmail.com | blogger | facebook | Lyla's | Primadonna blogdesign


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése