Feltételek a kikerüléshez

Itt találhatjátok meg a szempontokat, ami alapján kikerül egy blog. Szívesen várom mindenkitől az ajánlásokat, csak böngésszétek át ezt az oldalt, mielőtt beküldtök egy blogot.

Először is, mindenképp fontos, hogy a blogon legyen friss tartalom és lássam, hogy nem csak egy múló fellángolás volt az oldal, hanem foglalkoznak vele. Általában minimum négy-öt bejegyzésnek kell kint lennie a blogon, hogy az olvasók tudjanak böngészni, így ez a határ (bár ez függ a besorolástól, és posztok hosszúságától is, de ez az alap limit). Aktivitás szempontjából a legutóbbi bejegyzést nézem, két-három hónapnál ne legyen régebbi, itt természetesen kivételt képeznek a befejezett blogok. Emellett igyekszem a régebbi posztokat is figyelembe venni, ha ritkábban érkezik új tartalom, de rendszeresen, az nem kizáró ok. (Emellett van egy "szünetel" címke is, amennyiben épp nem aktív az író, de lehet számítani a folytatásra).

A másik, ami talán még fontosabb, az a tartalom minősége, mint a helyesírás, fogalmazás, ötlet, szókincs, és minden, ami ebbe beletartozik. Érdekes, hasznos, izgalmas és egyedi blogokat keresek, amiket szívesen ajánlanék másoknak is, így figyelembe veszem ezeket, de szívesen segítek is, ha egy blogban van potenciál, csak a kivitelezéssel vannak gondok. Itt megjegyezném, hogy a designt nem veszem figyelembe, amennyiben átlátható az oldal, és olvashatóak a betűk.

Ezen kívül nincs túl sok elvárás. Elsősorban bloggeres oldalak kerülnek ki, csak ritkán teszek kivételt, de azon belül mindenféle blogot szívesen megnézek. Általában a legfrissebb posztokat nézem meg, böngészek egy kicsit, és igyekszem átfogó képet kapni az ide kikerülő alkotásokról, hogy megfelelő ajánlót írhassak, és nyitott vagyok mindenki munkájára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése