2017. 07. 26.

Téboly Program


Üdvözöllek
"Mit keresel? Fanfictiont, alternatív univerzumot, verseket, vagy csak szimplán cikkeket (ha lesz...)? A fantázia mit hoz össze? Tessék-lássék kukkants be, nézz körbe a Téboly Program világban, válogass! Regénytől az egypercesig, kritikától a versekig, mindenfélét találsz... Csak egytől vigyázz, az őrültek nehogy magukkal vigyenek, mert itt aztán nem normális dolgokat találsz... Őrült fantáziát!"
 Miért ajánlom?
Nem sok ilyen sokoldalú bloggal találkozik az ember. Abeth nem csak történetírással, hanem novellákkal és versekkel is foglalkozik, meg kell hagyni, nagyon jól csinálja. Ráadásul egyedi ötleteket csempész a műveibe, így találkozhatunk Gyűrűk ura, X-men, Star Trek, Eredet történetecskékkel. De nem állunk meg itt, cikkekkel is találkozhatunk a blogján, vagy ha nagyon körülnézünk, könyvajánlók is szembejöhetnek velünk. Egyszóval, hajrá bloggerek, nézzetek be Abeth-hez, ha valami különlegességre vágytok.


All the love xx
Barby

2 megjegyzés:

 1. subhanallah, bagus sekali artikelnya. memang saya masih mersakan tidak terlalu mudah untuk bisa selalu berpikiran positif. biasanya karena ada pengalaman yang kurang menyenangkan atau kurang baik dengan hal itu.

  Obat Vitiligo

  Obat Vitiligo Ampuh

  Obat Herbal Vitiligo

  Obat Bercak Putih pada Kulit

  Cara Cepat Menghilangkan Vitiligo

  Mujtaba Pusat Herbal Terbaik

  Pom Mini Termurah Kualitas Ok

  VálaszTörlés
 2. Good information I just found your blog and read it. I thought I would leave my first comment. I do not know what to say except what I have

  Obat Kanker Prostat

  Obat Kista Di Apotik

  Obat Varises Di Betis

  Apotek Herbal

  Obat Hebal Alami

  OBAT UNTUK PROMIL

  OBAT MENOPAUSE DINI

  OBAT PELANCAR HAID

  VálaszTörlés