2016. 08. 31.

Passz.

Rólunk:
"Az Óperenciás-tengeren és Középföldén is túl, ahol semmiféle állat nem túr, élt egyszer két blogger: Blair Tonkin és Giger.
Mivelhogy nem vetté fel őket a Roxfortba, nem találták meg Narniát a szekrényben, de még csak Elfajzottaknak sem kiáltották ki őket, elhatározták, hogy Árnyvadászok lesznek. Azóta is ezzel vannak elfoglalva, és közben hódolnak a hobbiuknak: blogolnak és olvasnak.
Ez a két bloggerina felettébb különös szerzet, amit valószínűleg már csak a blog címére pillantva is meg tud állapítani minden kedves olvasó. Holott ennek megszületése igen egyszerű: címek kitalálásában pocsékak. Tény, hogy nem ez az első közös bloguk, és ezzel mindig problémáik voltak. Amikor felvetették, hogy esetleg el is kéne nevezni azt a szerencsétlen létrehozott blogot, akárki is kérdezett rá a másiknál, mi az ördögöt kezdjenek a témában, a válasz mindig ugyanaz volt: Passz. Na most, mivel a fentebb említettek értelmében eme két lány soha sem volt száz százalékig normális (bizonyára az agyukra ment a sok írás és olvasás. Megesik, nem kell pánikolni), úgy határoztak, hogy ez az egy szócska tökéletesen megteszi blogcímnek.
Hogy mivel fogtok itt találkozni? Sajnos a bloggerek Narniában, Roxfortban és Középföldén átélt kalandjaival nem, tekintve hogy ilyenek nincsenek - MÉG! (A keresés folyamatosan zajlik, nem adták fel a reményt.) Viszont ehelyett lesznek vélemények. Rengeteg vélemény, mégpedig főleg könyv, de néha napján film témában is.
Tehát, lélekben készülj fel rá, hogy amennyiben még nem menekültél el a blogról, ennek a két könyvmolynak a véleményeit fogod olvasni.
Jó szórakozást kíván hozzá a két Árnyvadász; Blair és Giger! "

Miért ajánlom?
E hosszú bevezető és összefoglaló alapján jöjjön tehát a véleményem a blogról. Egy ideje már követem a bejegyzéseiket. Nagy könyvmoly  lévén sok könyvértékelésüket olvastam, amik humorosak, igazat szólnak, ráadásul nagyjából megegyezik az ízlésünk ebben a témában. Mi kellene még több? Filmvélemények is előfordulnak azok számára, akik azokat részesítik előnyben, de ami talán ezeknél is jobb: Véleménykifejtések. Leginkább a bloggerek között történő hisztiről, ami valljuk be, mostanában sok volt, és azt kell mondanom, hogy ezekben a témákban általában Giger igazat szól. Bejegyzései és reális nézőpontja segítik lenyugtatni a népet. Csak így tovább!All the love xx
Barby

UI: Remélem, jól telt mindenkinek a nyara, holnap vár az iskolapad. :/ 

1 megjegyzés:

  1. Szia nekem tetszik a le írása úgy ajánlod hogy nekem is kedvem lett bele olvasni. És bocsánat a link miat, de az a helyzet, hogy régebben egy másik oldalon keztük a barátnőmel írni a történetett s mikkor teknikai nehézségek léptek közbe át tettük a blogra de mindkét címet meg adom az jó?

    http://hold-feny.webnode.hu/

    http://sarkaaany-enciklopedia-lili-linda.blogspot.hu/

    VálaszTörlés