2016. 07. 29.

Jolt írásai

Tartalom:
STINGER
Kaionban meggyarapodott a nyomtalan eltűnések száma. A rendőrség és a KIB tehetetlen. - Egyik reggel két halász egy eszméletlen, lőtt sebből vérző lányra bukkan, akit Kincaid doki vesz kezelésbe. Hamar kiderül, hogy nem egyszerű pácienssel van dolga: a lány nem emlékszik semmire ébredése előttről, és talán köze lehet mindahhoz, ami a metropoliszban zajlik.
300 SZÓ - KIHÍVÁS
Egy cím, kerek 300 szó minden egyes héten. Készen állsz elfogadni a kihívást? Nehezebb, mint amilyennek tűnik... Amennyiben érdekel a címlista, ne habozz felkeresni Joltot!
WINDFALL PILLÉREI
Amikor vámpírok és vámpírvadászok összeborulnak, komoly gondok vannak. Windfall térségét lerohanja egy magát Pearlnek hívó szövetség, és  az otthonuk megóvása érdekében veszélyes döntések születnek. A mondás úgy tartja: az ellenségem ellensége a barátom, de vajon létezhet csapatmunka vámpír és vadász között? 
Miért ajánlom? 
Mert Jolt ötletei egyediek, ráadásul ahogy megvalósítja őket, az sem semmi. A fogalmazása pörgős, felsorakoztatott karakterei árnyalt személyiségek, és hibáikkal együtt is elragadóak, akciójelenetei pedig elsodróak. A Stinger című története egyből magába szippant, és egyre kíváncsibbá tesz, a felkerülő Drabble-k érdekfeszítőek, a személyesebb hangvételű bejegyzései pedig szórakoztatóak. Ajánlom mindazoknak a kaioni túrát és az egész blog felfedezését, akik újdonságokra, izgalomra, titkokra és egy kis vérre szomjaznak.


Maffia

2 megjegyzés:

 1. Hűha, hát ez most felvillanyozta a napomat! Nem rémlik, hogy az ajánlóba biggyesztettem volna a blogom, vagy más tette volna? Hmm. Mindegy is. Még egyszer köszönöm szépen! *o*

  Üdv,
  Jolt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, tényleg nem ajánlottad, és igazából más sem – vagy csak én nem vettem észre. Ezen a héten találtam rá a blogodra, és nagyon megtetszett, szóval úgy éreztem, itt a helye. És igazán nincs mit. :3

   Maffia

   Törlés