2016. 04. 04.

Mine - szünetel

Hey dearies!

Bizony, én is élek még ám! Szeretném bejelenteni, hogy a blog tegnapelőtt ünnepelte második szülinapját, ami számomra nagyon sokat jelent, ugyanis az oldal már szinte az elejétől végigkíséri a blogspotos tevékenységeimet! Ennek örömére most sok-sok blog fog kikerülni, igyekszem én is aktívabb lenni és a többieket is popsin rúgdosni. Kezdetnek itt van drága Bells novellás blogja, sok-sok szeretettel tőlem (ez azért nagy szó). 

Üdvözlő:
"Kedves olvasó! Most nem egy olyan blogra tévedtél, ami konkrétan egy történettel foglalkozik. Ez a blog több különböző témájú novellát fog tartalmazni. Igyekszem nem sablonos alapötletre építeni az egészet, de néha egy kis sablonosság kell ahhoz, hogy a végén egy élvezhető történet kerekedjen belőle! Nézelődj nyugodtan, keress magadnak olyan novellát, amilyen a te szájízednek kedvező. Ha esetleg nem találtál, de szeretnél tőlem olyat olvasni, chatben és emailben jelezd nyugodtan! Kérlek titeket, véleményeteket a blogról valamilyen formában - chat, email, megjegyzés - közöljétek velem, hogy abból is tudjak tanulni! Végezetül pedig, merjetek álmodni, hiszen álmok nélkül mi értelme az életnek?"

Miért ajánlom?
Azért, mert Bells nem csak remek kritikákat és ajánlókat ír, de a történetek terén is remekel. Az oldalon egyedi, kreatív novellák olvashatóak, fantasztikus stílusban.  Lesznek és  már vannak is fanction, fantasy, E/3, fiú szemszögéből írt és egyéb novellák is, szóval mindenkinek ajánlom, aki szeretne rövidebb történeteket olvasni egy tehetséges leányzó tollából!

Love, Lyla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése