2016. 04. 28.

Jégmadár - szünetel

A történetről
Ez a történet egy Pokoli szerkezetek fanfiction. A főszereplő lány, Demona Blightly a londoni vámpírkirálynő, Cassandra vér szerinti testvére, akit elhurcoltak a hibridek, miközben a többi Alvilági az Árnyvadászok oldalán harcolva megvédte Idrist. A vámpírok tudják, hogy egyedül képtelenek lennének legyőzni az új ellenséget, így segítséget kérve a nephilektől, együttes erővel mentőakciót indítanak... A Halálmadár folytatása, Jem Carstairs főszereplésével.
Miért ajánlom?
Újabban egyre felkapottabbak a Cassandra Clare által írt könyvekből készített fanfictionok és sajnálatos módon azt kell mondanom, hogy soknak nagyon silány a minősége. DE volt szerencsém találni egy olyan blogot, amin ez nem igaz. Remekül kigondolt alapötlet, utánozhatatlan fogalmazási stílus. A cselekményszál is izgalmas, hát kellhet még valami más, ami olvasásra biztat?

Bells Booth
 

2 megjegyzés:

 1. Drága Bells!
  Csak ámulok és bámulok, amiért szinte minden történetemet megtalálhatom ezen a csodálatos és igényes oldalon. Nagyon-nagyon szépen köszönöm <3 Eszméletlenül nagy megtiszteltetés!
  Kellemes napot!
  Millio puszi Xx

  VálaszTörlés
 2. Drága!
  Hidd el teljes mértékben megérdemled, ezt első kézből állíthatom neked!
  Kellemes estét!
  Ölel
  Bells B.

  VálaszTörlés