2016. 04. 23.

In the end - szünetel

Tartalom
A sötétség mindig is vonzott. Valamiért a halál, a félelem és a ridegség volt az, ami foglalkoztatott. Talán ezért nem voltak barátaim, emberi kapcsolataim. Amim volt, azok a sötét gondolataim voltak s egy névtelen sírkő a temetőben. Nem tudtam ki nyugszik a mohával benőtt, töredezett kereszt alatt, de közel éreztem magam hozzá. Neki meséltem a napomról iskola után, neki panaszkodtam és vele nevettem. Mindenem az a sír volt, ami egy decemberi napon eltűnt, s egy új halom került a helyére. Elveszettnek éreztem magam. Újra egyedül.
Megfogadtam, hogy kiderítem ki feküdt abban a névtelen sírban, hova került és hogy miért éreztem ennyire közel magamhoz. Az évek teltek, s olyan dolgokra bukkantam, amik megrémisztettek. Mígnem elérkezett az a bizonyos nap, mikor is meghaltam. Akkor kezdődött, s lett vége mindennek.

Miért ajánlom?
 Egy nem mindennapi történetről van szó. Tudom, tudom, hogy ezt nagyon sok helyen lehet olvasni, de még is így van. Akció témában egyre kevesebb az egyedi blog, de ez az! Remek megfogalmazású fejezetek kerülnek fel, a cselekmény pedig cseppet sem unalmas. Csak is azt tudom mondani, hogy nézzetek be és olvassátok el!

LINK 
Bells Booth

2 megjegyzés:

 1. Drága Bells!
  Nagyon nagyon köszönöm az ajánlást! Nagyon hálás vagyok érte!
  Millió puszi és ölelés!
  Heather

  VálaszTörlés
 2. Drága!
  Örömmel tettem, hiszen a blogod ide illik. :)
  Ölel
  Bells B.

  VálaszTörlés