2016. 04. 27.

Blind

Részlet egy novellából
A Nap utolsó sugarai prizmaként törtek meg a Sword&Cross ablakain, ezzel narancssárgára varázsolva minden egyes szoba falát – köztük Lucét is. A lány szüntelen a történelemórán hallottakon gondolkozott, Szodoma és Gomora lakosainak utolsó másodpercein s a derengőkön, melyek magukban hordozták a múltat. Az ő múltját is. Egy része másra sem vágyott, csak arra, hogy elmesélje mindezt a fiúnak, akiért a szíve szüntelen megdobbant, viszont az utóbbi időben olyan sokat veszekedtek, hogy már a találkozás gondolatától is lelombozódott. Mintha nyakon öntötték volna egy pohár jéghideg vízzel: még az élettől is elment a kedve. Mindez persze a titkok hibája volt, a múlté, amihez foggal-körömmel ragaszkodott, de amit képtelen volt megtartani a tenyerében, mert az emlékek, mint milliónyi apró homokszem, hullottak ki az ujjai közül.
Miért ajánlom?
 Kevés novellás blogot ismerek a Blogger felületén, de mindenképpen azt mondhatom, hogy ez a novellás blog az egyik legigényesebb az összes közül. Jól kigondolt, egyedi és roppant jól megfogalmazott rövid történeteket olvashattok itt. Mindenkinek ajánlanám, hiszen szerecsendio nem csak egy kiváló kritikus/trailer készítő, hanem az írás terén is remekel! 

Bells Booth

 

2 megjegyzés:

 1. Drága Bells!
  Nagyon-nagyon édes tőled, hogy méltónak találtad a blogot egy ilyen nagyszerű oldalra, mint a tiéd <3 Imádlak, és sosem lehetek elég hálás a támogatásod miatt, ugye tudod?
  Kellemes napot!
  Millio puszi Xx

  VálaszTörlés
 2. Drága Szerecsendió!
  Ide valóban csak azok a blogok kerülnek ki, amik igazán megérdemlik! :) Igen most már tudom. :)
  Köszönöm szépen, neked pedig további szép estét!
  Ölel
  Bells B.

  VálaszTörlés