2016. 03. 08.

A vörös rémfarkas - szünetel

Fülszöveg

Ned Stark legidősebb leánya, Lyanna az igaz szerelmet keresi, mint minden westerosi hölgy – noha tudja, hogy az élet nem hősköltemény.
Amikor Robert király és kísérete Deresbe érkezik, nemcsak édesapja élete vesz gyökeres fordulatot, hanem az övé is. Westeros távoli vidékeire vetődik, oroszlánok, nyúzott emberek, poszáták szegélyezik útját a dárdával átszúrt nap alatt. De vajon visszatérhet-e valaha az otthonába a vörös rémfarkas? Rátalál-e a szerelem, vagy kényszerházasságban kell töltenie az életét?
A történet George R. R. Martin remekműveiből és a belőlük készült sorozatból merít – tehát NEM az egész fanfiction kitalált. Az események sorrendje néhol más, mint a művekben, hiszen szabadon használtam fel őket, céljaimnak megfelelően formáltam. Sem az íróval, sem a sorozat készítőivel, szereplőivel nem állok kapcsolatban (ami nagyon sajnálatos). Az esetleges tévedésekért, pontatlanságokért kizárólag engem és írói fantáziámat terheli a felelősség. Nem titok, hogy itt élem ki magam, de sok szereplő történetét is továbbalakítom a saját szájam íze szerint, ezért nem kizárólag az általam kitalált hölgyemény szemszögéből lesz olvasható a történet. 
 Miért ajánlom?

Imádod George R. R. Martin által teremtett fantázia világot? Szívesen olvasnál egy ilyen blogot? Akkor csak ajánlani tudom ezt a blogot! Egy tehetséges bloggerina tollából olvashatunk egy szerelmi szálakkal teli szőtt, izgalmas történetet. 


LINK 
Bells Booth  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése