2016. 02. 28.

Kívánságok éjszakája - Szünetel

Fülszöveg
Életünk során rengetegszer kívánunk valamit, ami vagy valóra válik, vagy örökre csak egy beteljesületlen álom, vágy marad, nem több. Csalódottak vagyunk és kesergünk miattuk, azonban előbb vagy utóbb rá kell ébrednünk, hogy mindez már sose lesz a miénk és a saját érdekünkben tovább kell lépnünk, tovább kell élnünk. Felszegni a fejet, elfeledni a csalódást és újult erővel kergetni az álmainkat, kívánságainkat.
Carolina Fernández sok kívánsága valóra vált, sikeres karrier, világszerte ismerik a nevét, híresebbnél híresebb divattervezőkkel, márkákkal dolgozott együtt, kifutókról címlap fotózásokra járt, ennél többet nem is akarhatott volna. Mégis legfőbb vágya beteljesületlen maradt, ismét kudarcba fulladt a családalapítási, gyermek vállalási terve. A férfi, akivel kész volt összekötni az életét, akibe szerelmes volt, megcsalta, mindezt pedig a templomba tudta meg, pár perccel azelőtt, hogy elindult volna az oltár elé, hogy végre teljesült volna ezen kívánsága is. Csak összetört szívet és reményeket kapott a boldog élet helyett.
Sergio Ramos, a Real Madrid hátvédje hónapokig élt abban a tudatban, hogy mindene megvan, amit csak kívánhatott magának. Profi karrier, boldog párkapcsolat a nővel, akibe igazán szerelmes volt, aki a közös babájukkal volt várandós. Azonban egy apró porszem került a tökéletesen működő gépezetbe és egy veszekedés során elhangzott egy mondat, ami mindent tönkre tett. Egy külön töltött éjszakán, amikor a csapattal utaztak el egy idegenbeli mérkőzésre, valaki mással bújt ágyba Pilar Rubio és valószínűleg a pici, akit a sajátjának hitt addig a pillanatig, nem az övé volt, nem ő ejtette teherbe a nőt. Tomboló haragja nem ismert határokat, meggondolatlan cselekvést meggondolatlan követet, míg nem egy jótékonysági estélyen meglátta a tömegben az átható kék tekintetet, amelyet hosszú évek óta nem látott, amely most is ugyanolyan megtört és csalódott volt, mégis látta a halvány mosolyt, mely hetek óta először varázsolt az arcára egy szívből jövőt.
Két csalódott ember találkozása és három kívánság, amelyek mindkettőjük sorsát megváltoztatja. Mert néha csak erősen kell akarni és a lehetetlen is valóra válik…
Miért ajánlom?

Manapság a bloggeren kevés igazán jó blog van. Őszintén megmondom, hogy én alig olvasok blogot, mert egyszerűen nem éri meg, hogy fogjam utána a fejem, hogy mi volt ez. Ezt a blogot még is csak ajánlani tudom mindenkinek. Az írónő igényesen írja meg a történet fejezeteit és az alapötletnek sem valami sablonos fangirlös ötletet választott. Egy igényes, ám de romantikus történetre vágysz? Ezen a blogon megtalálhatod!



Bells Booth

2 megjegyzés:

 1. Kedves Bells!

  Nagyon szépen köszönöm, hogy időt szántál a blogomra. El nem tudom mondani, hogy mennyire örülök annak, hogy kikerülhetett a történetem, nagyon sokat jelent ez nekem.

  Üdv,
  Catalina

  VálaszTörlés
 2. Drága Catalina!
  Szívesen tettem! Örülök, hogy örömet tudtam neked szerezni! :)
  Ölel
  Bells B.

  VálaszTörlés