2016. 02. 01.

Elfeledett balettcipők

Sziasztok!
Eme csodálatos téli napsütötte napon milyen lírai vagyok – hoztam egy új ajánlót, miután túléltem a gépem menstruációs hisztiét, amivel éreztette velem a szeretetét. Voilà!

Fülszöveg:
Grace Wright egy átlagos kislány életét élte. Minden szabadidejét a táncnak szentelte, egészen addig a végzetes estéig, mikor édesanyjával karamboloztak egy fellépésről hazafelé tartva. Grace hosszú hónapokra tolószékbe került, de hála a hosszú kezeléseknek ismét képes volt járni. Ennek már öt éve. Ennyi időre volt szükségük ahhoz, hogy édesapjával végre tovább lépjenek, és hátrahagyva előző életüket, valami újba kezdjenek. Egy festői kisvárosba viszi őket az útjuk, ahol végre lehetőséget kapnak, újra megtalálni a boldogságot. A kérdés csak az, hogy Grace feladja-e korábbi elveit, és a nagyszájú, rejtélyes, bajkeverő Cameron mellett köt ki, vagy választottja végül Jason, a suli kosárlabda üdvöskéje lesz.

Miért ajánlom?
Első sorban a váltott szemszög miatt, mert nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én imádom a jól megért pasi szemszögeket. De most komolyan! Ki ne akarna az ügyeletes rossz fiú fejébe belátni, olvasni a gondolataiban, tudni, hogy mit miért tesz vagy mond? Na ugye! Másrészt pedig a történet – ami magával ragad, olvastatja magát – és a szerethető szereplők miatt, amik elengedhetetlennek egy jó sztori szempontjából. Sikerült meggyőznöm?xx Merci

2 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  Nagyon szépen köszönöm a megemlítést, nagyon sokat jelent, hogy gondoltatok rám. :)
  Puszi: Lena

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Lena!
   Megérdemled, hogy kint legyen a blogod :)

   Törlés