2016. 01. 18.

Criticism Blog Design - szünetel

Sziasztok!
Először is, köszöntelek titeket 2016-ban, hiszen ez a blog első idei bejegyzése, amit egy kivételes design csapatról hozok, hiszen a munkájuk eszméletlen. Sajnálom, hogy nyár előtt nem találtam rájuk, de amióta megvannak, azóta nyomon követem a bejegyzéseiket.

Köszöntő:

"Köszöntünk benneteket a Criticism Blog Design nevezetű blogunkon, mely 2013.június 26.án látott napvilágot! Hat tehetséges bloggerina áll a kedves érdeklődők rendelkezésére nap mint nap, és igyekeznek, hogy a betévedők mindent megtaláljanak. Rendelhettek tőlünk különféle dolgokat, melyekről bővebben a "Rendelések" modulban olvashattok. Ha bármi kérdésetek van, esetleg megtetszett valami, és rendelni szeretnétek, ne habozzatok, írjatok nekünk a criticismblogdesign5@gmail.com címre. Amint időnk engedi válaszolunk, segítünk, amiben csak tudunk. Kérünk benneteket, ne felejtsétek el, hogy a blogunkat szerzői jogok védik, így ha visztek valamit, azt semmiképp ne tüntessétek fel sajátként!"

Miért ajánlom?
Én személy szerint többször is rendeltem tőlük, és nemcsak elfogadható határidőn belül, de gyönyörű munkákat produkáltak. (lsd. Finding Each Other - könyvborítója (Cheryl, aki már sajnos nem tag) és rendezett képei (Roxana W.), amiket ők készítettek) Less be a "Munkáink" menüpontba, ahol szintén szebbnél szebb képeket találhattok. Ötletes cikkek, mindenre kitérő kritikák, gondosan elkészített fejlécek és teljes designok várnak rátok. Persze, mint mindenhol, nekik is időbe telik, mire ezeket kiadják a kezük közül, de mint a mondás is tartja: A jó munkához idő kell...Jó nézelődést!

All the love xx
Barby

4 megjegyzés:

 1. Drága Barby!
  Köszönjük szépen az ajánlást! :)

  VálaszTörlés
 2. Drága Barby!
  Nagyon nagyon köszönjük, hogy ajánlottad a blogunkat!
  Ez örömmel tölt el ^^
  Nagy ölelés, Roxana

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazán nincs mit, hiszen teljes mértékkel megérdemlitek! Annyi időt és energiát fektettetek már bele! :) Ez a legkevesebb :)

   Törlés