2015. 12. 26.

Weird Writers - Szünetel

Sziasztok!

Most egy olyan blogról hozok ajánlást, ahol nyolc blogger összegyűlt, hogy a többieknek segítsen! Ami szerintem egy nagyon szép gesztus, és köszönjük!


Részlet Jalena Wyrey cikkéből: Az írók típusai; Miért vagyunk írók, és miért írunk?
"Először is, szögezzük le, hogy mit jelent az „író” szó. Maga szó, két szófajba osztható: 
- folyamatos melléknévi igenév, mi szerint betűket, jeleket lejegyző személy 
- főnév, definíciója szerint professzionális szerző, írásban közlő kommunikáló személy, aki írással vagy más módon közli a gondolatait. 
Tehát, mi írók, betűket, sorokat írunk, és gondolatainkat, észrevételeinket, - leginkább magunkat akarjuk kifejezni. De mi van azzal, hogy mindenki író, elvégre életünk lapjait mi írjuk? Mi számít írásnak, és mitől különbözik az iskolában megírt fogalmazás a blogolástól vagy egy könyv megírásától? Csak tollal és papírral lehet írni, vagy az írást más formátumokban is ki tudjuk fejezni? A válasz egyszerre megközelíthető és megközelíthetetlen."

Miért ajánlom?
Mert nem csak szép gesztus, hogy így összegyűltek csak miattunk, hogy segítsék és megkönnyítsék a munkánkat, hanem tényleg hasznos ötletekkel és cikkekkel állnak elő, amikkel máshol nem találkoztunk még. Ha kérdésed van valamivel kapcsolatban, hozzájuk érdemes fordulni, nem nevetnek a problémákon, hanem segítenek megoldani azt. Chaten feltehetsz nekik kérdéseket, amikre igyekszenek egy bejegyzés formában minél hamarabb válaszolni, ami szintén kedves és nagylelkű dolog. Ha bármi problémád adódna a bloggervilágban, őket nyugodt szívvel megkeresheted!

All the love xx
Barby

2 megjegyzés:

  1. Úristen! Annyira hálásak vagyunk neked/nektek. Hisz tudjuk, hogy ide az igényes blogok kerülnek ki, és omg... El sem hiszem, hogy mi kikerültünk ^^ Köszönöm mindenki nevében! ♥♥♥

    VálaszTörlés