2015. 12. 20.

Segítek, akár akarod, akár nem - Szünetel

Sziasztok!
Most egy olyan történetről hoztam bejegyzést, aminek az írójával egy ideje nagyon jóban lettem, de ez nem hatott ki az ajánló írására, vagy arra, milyen szemmel olvastam a történetét. Nincs mit köntörfalazni, Brynn nagyszerűen ír, és ez itt is meglátszik.

A történetről...
"Brynn Carrington: "Nem kaphat mindenki fényűző életet. Anyám nyomdokaiba lépve elkezdtem dolgozni egy sztriptízbárban, ahova csak a gazdagok és híresek járnak. Egy év múlva viszont rájöttem, hogy nem nekem való, de már nem tudtam eljönni... Túlságosan is kötöttek ide az emlékeim, amiktől szabadulni akartam..."
 Luke Hemmings: "Nem is tudom, miért mentem oda akkor, talán, mert elrángattak a barátaim. Mit vártam tőle, mit nem, nem tudom. Mindenkinek szüksége van segítségre valamikor, és neki pont akkor volt. Más volt, mint a többiek. Mindig is más lesz... Csak sajnos túl makacs volt, hogy bárki is segíthessen neki..."
 Egy személyiségzavaros lány története, aki egy sztriptízbárban kezdte el munkáját, miután eljött a családtól, aki örökbe fogadta, és egy fiúé, akinek nem is ott volt a helye azon az estén. Mégis másként alakult... Kicsit depresszíven, kicsit barátságosan, kicsit veszekedve, kicsit bizakodva... kicsit szerelmesen..."

Miért ajánlom?
Biztos mindenki olvasott már olyan történetet, ami egy sztriptízbárban kezdődik, vagy legalábbis belefutott olyanba. Sőt, volt egy olyan idő, mikor minden második blog erről szólt. Miért lenne ez különb? Mert a srác, ez esetben  Luke, nem egy vadállat, aki ezt ki is használja, hanem érző lény, aki segíteni akar a lánynak megszabadulnia ettől a múlttól, kiszakadni a terhek alól. Aki egy "Szia, tetszesz, járunk?" sztorit keres, az nagyon rossz helyen jár. A történet rendes alapokra van építve, mindennek köze van dolgokhoz, ami az írónő összeszedettségére is utal, és nem csupán történeti alapokra van állítva, hanem lelkiekre is. Komoly lelki okokra. A szemszögváltakozások miatt még jobban megismerhetjük a cselekményeket, mindkét fél érzéseibe betekintést nyerhetünk, így teljesen összeáll az egész kép..

Egy magával ragadó történet, amit ha elkezdesz, készülj fel előtte vízzel és hidegélelemmel, sokáig ki nem mozdulsz a szobádból!

All the love xx
Barby

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése