2015. 12. 22.

Online Dobverő - Szünetel

Sziasztok!
Ma egy olyan blogról hoztam ajánlót, aminek az írójának ez már a második története, ami ide kikerül, szóval gratulálok neki! Így is üzenem neki, hogy mennyire tehetséges, és abba ne hagyja semmi árán sem.

Fülszöveg:
"Ashton, a 5 Seconds of Summer dobosa unja, hogy mindig engedélyt kell kérnie, mielőtt cselekszik. Meggondolatlan döntést hoz: regisztrál egy olyan oldalra, ami azt hirdeti, hogy Skype- on keresztül segíthet dobolni másoknak, illetve a másik kategória, ha tanulni akarsz. Ash kap a lehetőségen, beleveti magát a pozitivitással teli Online Dobverőbe, ámbár @isaacanderson névvel a háta mögött. Viccesnek találja a weblapot, nem hisz abban, hogy pont őt választják be sorsolással az 500 tanító közé, akiknek kötelességük segíteni azt az 500 diákot, akik azért regisztráltak az Online Dobverőre, hogy megtanuljanak játszani a hangszeren. Mi van akkor, ha ez bekövetkezik? Mi van akkor, ha Ash egy olyan felhasználót kap, aki az első találkozásuk alkalmával porig alázza? Ki ez? Ő nem más, mint @summer2infield."

Miért ajánlom?
Mert Brynn stílusa nem egyszerűen magával ragadó, hanem  annál sokkal több. Ahogy a Segítek, akár akarod, akár nem c. blogjánál is ezt mondtam, Brynnek olyan történetek jutnak eszébe, amivel kitör a sablon történetekből, és így alkot egy saját világot. Az alapja a sztorinak nagyszerű, fiú szemszögű végig, ami talán az első pillanatban furcsa lehet, de két sor után úgy bele lehet rázódni, hogy le sem akarja az olvasó majd tenni a kütyüt, amin olvassa. 
Igaz, még csak a Prológus van fent, de hamarosan jön az első rész, majd az összes többi. Mellesleg szerencsésnek érzem magam, hogy szerény személyem töltheti be nála a béta szerepét, sőt helyet is kaptam a történetben, mint Calum szexi Hood barátnője. :D Át akarod érezni egy fiú szemszögű blog varázsát egy nagyszerű történeten keresztül?
Akkor itt a helyed!

All the love xx
Barby

2 megjegyzés:

 1. Isteneeeeem :'(
  Azt sem tudom mit mondjak! Ebben a hónapban már másodjára ríkattok meg, de persze jó értelemben! Nagyon szépen köszönöm, hogy méltónak találtál rá, mind a kétszer, hogy kint legyek, igazán hálás vagyok érte! <3

  Hatalmas ölelés, és hamarosan ír még az Ódébe, mert le van maradva (:D),
  Brynn :*
  Ui: #imádás <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ajánlom, hogy írjál angyalom :D <3
   Imádás van <3 Megérdemled <3

   Törlés